De vlucht
Door: Feng
Blijf op de hoogte en volg Feng
31 Mei 2006 | China, Shanghai
Ik ben dan nu eindelijk in het verre oosten. Momenteel bevind ik mij in een klein dorpje genaamd Shanghai. Wellicht hebben jullie wel eens hier van gehoord. Tsja, er wonen hier ook maar 20 miljoen mensen.
Maar goed, ik stop wel met de poeptaal. Ik ga het even hebben over de dag van mijn vlucht. De nacht voor mijn vertrek was ik druk bezig met de laatste dingen regelen (je weet wel, paracetamol en uiteraard norrit regelen). Hiernaast was er ook nog wat schoolwerk waar naar gekeken moest worden. Nou, na dit allemaal leuk gedaan te hebben, was het alweer 22 uur. Dus het was opschieten geblazen.
Okay even fast forward...inpakken > slapen om 4 uur > 8 uur op > naar schiphol. Hier kom ik dan aan met mijn broer, mijn schoonzus, mijn vader en lieftallige moeder. Vervolgens kwamen Guy, Jikky, Jenny, tante Anni en oom Jos ook om de hoek kijken. Ik was meer dan tevreden met de opkomst. Dank jullie allemaal wel voor de moeite en natuurlijk voor de geweldige kaarten die ik heb gekregen. Dat had zeker niet gehoeven. Thankx!
Nou vervolgens ging ik met Sebastiaan en Karen (de gelukkigen van de UvA die ook in aanmerking kwamen voor een beurs naar Shanghai) richting de gates. Het was party time! Eenmaal in het vliegtuig waren wij met zijn allen opgelucht dat al het geregeld achter de rug is. De vlucht ging eerst naar Helsinki en van hier moesten wij overstappen op een andere vlucht naar Shanghai. Op de lange vlucht kregen wij te horen dat de vlucht maar voor ongeveer 20% gevuld was. Dit betekende dat wij overal konden gaan zitten. Ik nam vervolgens een heel middenrij in beslag, welke bestond uit 4 vliegtuigstoelen. Nou lekker languit asociaal liggen dus! Superchill!
Tot zover mijn vlucht. Ik zal een nieuwe log schrijven over mijn eerste dag. Latex!
31 Mei 2006 - 11:50
Anni:
heey feng ! je bent nu eindelijk in SHANGHAI!!.. is het warm daar ?? vast wel he ;) nou zhen heeft je nummer dus stel dat je nog in sh ben en wij ook :D we houden contact ja :D doei kuss Annipanni -
31 Mei 2006 - 12:52
Laury:
Hey Ouwe,wat fijn dat je veilig aangekomen bent.Echt vet dat je 4 stoelen voor jezelf had!Genoeg ruimte dus.veel plezier daar en ik wacht met smart op je volgende berichtje!p.s mooi vest heb je aan en b.t.w heb je een zonnebankkuurtje gehad ofzo???Je bent zo bruin groetjes lau -
31 Mei 2006 - 16:39
Chiu:
Hey Feng!
Nu zit je lekker in China. Je hebt hier lang naar uitgekeken en nu ben je er echt! Experience China to the fullest!
Have a lot of fun en maak er een onvergetelijke tijd van! :)
Groetjes, Chiu! -
31 Mei 2006 - 19:11
Justin:
Je bent verplicht het te melden als je een maaltijd weet te scoren onder de 35 euro cent! Me record. Ohja, je mag SH niet verlaten zonder naar Bar Rouge te gaan. (vuur op bar en sprayen van champagne) Let op, alleen met mooi weer gaan! Want die penthouse skyline terras is de SHIT! TJo! -
31 Mei 2006 - 23:33
Donny:
Hey Feng,
xie dat je dus al in China bent...vettt ...geniet ervan!!
chill ze..
later ,
Donny -
01 Juni 2006 - 10:43
Dominic:
Hey Feng,
wat een superkans om naar China te reizen en te doen wat je allemaal gepland hebt. Hopelijk bevalt het en vindt je je own true self ;)
Dominic -
01 Juni 2006 - 14:59
Oscar:
Hee Feng, veel plezier daar! Ik zal regelmatig je reislog checken.
Groetjes
Oscar -
03 Juni 2006 - 17:43
BlackSoulBrother:
heb je al een substituut-neger gevonden.....aaaaah vast wel...zijn er genoeg daaroohh!